skräddarsydda.png
 

Formulär - Prisförfrågan

Grattis! Ni är förlovade och planerar nu en av de viktigaste, roligaste och mest speciella dagarna i era liv. Så kul! Jag hjälper er gärna ta fram skräddarsydda och exklusiva trycksaker inför er stora dag. Låt oss tillsammans skapa något vackert och unikt som speglar både dig och din fästman/fästmö och samtidigt sätter tonen för er bröllopsdag. Vänligen kontakta mig så långt i förväg som möjligt, eftersom jag accepterar ett begränsat antal kunder för att säkerställa högsta kundservice och uppmärksamhet åt varje detalj.

Vänligen fyll i formuläret nedan för att hjälpa mig att samla nödvändig information för att ge prisförslag. Jag återkommer till er med ett förslag inom 2-5 arbetsdagar.

Namn *
Namn
Hur hittade du hit?
Planerat bröllopsdatum
Planerat bröllopsdatum
Önskat leveransdatum för trycksaker *
Önskat leveransdatum för trycksaker
Våra prisförslag bygger på kvantitet, tryckmetoder, utsmyckning och material. Vi kommer alltid att göra vårt bästa för att möta er budget och kan även föreslå alternativ som passar bäst för er budget.
Vänligen ge så mycket information som möjligt för att beskriva stilen och känslan du föreställer dig.
Kom ihåg att räkna antal hushåll, inte antal gäster. Antalet inbjudningar so ska skickas kommer sannolikt vara lägre än antalet gäster.
Vilka artiklar önskar du beställa *
Vänligen välj alla artiklar du önskar beställa
Papper
Välj önskad papperstyp
Utskriftsmetod
Vill du ha kuvertadressering för alla gäster? *
Utsmyckningar & Tillbehör
Välj alla ni önskar
Har du en Pinterest Board inför bröllopet du vill dela? Kopiera då in länken nedan.
Meddela gärna om något är oklart eller om du har ytterligare frågor.