guide.png
 
 

BESTÄLLNINGSPROCESSEN


  1. beställ dina kort och tillbehör

Välj dina önskade produkter från våra kollektioner. Välj även detaljer såsom kuvertadressering, vaxsigill och silkesband från sidan Utsmyckningar & Tillbehör.
 

2. fyll i dina detaljer

När du slutför din beställning, får du ett bekräftelse-mejl på din order. Jag återkommer sedan inom 2 arbetsdagar med ett formulär “Text- och tillvalsformulär”, där du anger din önskade text samt dina val av färg på papper, m.m.

3. designprocessen börjar

Efter att ha mottagit all nödvändig information, påbörjar designprocessen. Du kommer att få en första korrektur inom 6-8 arbetsdagar efter att du skickat in formuläret.

4. korrektur & godkännande

Tre korrekturvändor ingår. När ni godkänt den slutliga korren, påbörjar utskrivning- och beskärningsprocessen. Digital utskrift tar 3-4 veckor och letter press/folieutskrift tar 4-5 veckor. Tillåt ytterligare 1-2 veckor om ni beställt utsmyckningar såsom vax sigill och silkesband.


PAPPERSALTERNATIV

 

STANDARD CARD STOCK - 110lb (300gsm)

Vårt standard card stock papper är syrafritt, archival (hållbart), FSC-certifierat och tillverkat med vindkraft. Det har släta kanter och en lätt strukturerad yta.

finns i färgerna ‘klarvit’ och ‘varmvit’.

paper options
 

STRUKTURERAT PAPPER MED RUSTIKA KANTER 90 lb (200g)

Italienskt, lyxig papper i 100% bomull med rustika kanter. Papperet har en lite grövre vackert strukturerad yta och ger en romantisk vintage-känsla till dina inbjudningar.

finns i färgen ‘varmvit’.

 

FÄRGADE PAPPER - 100lb (270gsm)

Jag har gjort bäst att fånga de rätta färgerna i bilden nedan. Observera dock att de färger som visas på skärmen nedan kan variera mellan olika bildskärmar och det som visas kanske INTE är en exakt representation av den fysiska produkten.

 
coloured papers
 

TRYCKFÄRGER

Nedan ser du alternativ på bläckfärger Självklart kan vi trycka i både vitt och svart. Observera att vit bläck syns bäst på mörkare papper.

Observera dock att de färger som visas på skärmen nedan kan variera mellan olika bildskärmar och det som visas kanske INTE är en exakt representation av den fysiska produkten.

 
Ink Color Swashes copy.png
 

TYPSNITT

 
Typsnitt2.png
Typsnitt.png
 

KUVERTFÄRGER

Välj från utbudet av vackra, tidlösa kuvertfärger. Utöver vår egen färgkollektion, kan även andra färger beställas till en extra kostnad. Mejla mig då dina färgönskemål.

Jag har gjort bäst att fånga de rätta färgerna i bilden nedan. Observera dock att de färger som visas på skärmen nedan kan variera mellan olika bildskärmar och det som visas kanske INTE är en exakt representation av den fysiska produkten.

 
envelope colors