rakt streck.png
 
 
om_studion.png
 

By Stina Design är en designstudio specialiserad på unika, romantiska trycksaker för det moderna men traditionella paret. Jag (Stina) finns här för att hjälpa er skapa de perfekta inbjudningskorten och trycksakerna till ert bröllop. De där korten ni kommer spara för resten av era liv, som ett underbart minne av er speciella dag!

Jag erbjuder en rad designade kort med flera tillval och anpassningsalternativ. Välj bland dina favoritfärger, papper, kuvert, silkesband, vaxsigill och mer därtill. Jag skapar även helt skräddarsydda trycksaker, där jag arbetar tillsammans med dig/er för att utforma ett helt unikt koncept.

 
rakt streck.png
 
 
om mig.png
 
Untitled-3.png

Hej, det är jag som är Stina! När några vänner bad mig skapa deras bröllopsinbjudningar för några år sedan, upptäckte jag en passion jag inte visste att jag hade. Jag blev snabbt förälskad i designprocessen, där den gamla världen möter den nya. Old school romantiskt, men med en modern twist.

Med allt som är digitaliserat i våra liv idag, älskar jag tanken och känslan av fysiska trycksaker. Med noggrant utvalda material och färgpaletter som representerar en av de viktigaste dagarna i era liv. En återspegling av er som ett par och ett underbart minne att njuta av, dela & spara som en påminnelse om er kärlek under de kommande åren.

2017 tog jag steget och sa upp mig från mitt jobb för att följa min dröm och driva den här verksamheten på heltid. Jag känner mig så lyckligt lottad för att ha hittat min passion och för att få vara en del av mina kunders mest speciella dagar i livet.

Jag är baserad i Stockholm, och levererar med glädje över hela världen.

 
rakt streck.png
 
 
press.png
 

Om du vill använda mina trycksaker i din blog, artikel, instagram, styled photoshoot, etc. och behöver bilder. Hör då bara av dig HÄR, så återkommer jag inom kort.

Jag är super stolt att mina designs har varit me i bland annat dessa följande online- och tryckta publiceringar:

  • Style Me Pretty

  • The Knot

  • Martha’s Wedding

  • El Novio y Novia